Are you a muslim phedophile?

pannenkoeken. 75 gram speltbloem/meel. 220 ml amandel/soja melk. 1 theelepel kaneel. 1 theelepel bakpoeder. 1 eetlepel kokosolie (om in te bakken) pannenkoeken. 75 gram speltbloem/meel. 220 ml amandel/soja melk. 1 theelepel kaneel. 1 theelepel bakpoeder. 1 eetlepel kokosolie (om in te bakken)

Methode Meng het meel, bakpoeder en de kaneel in een kom. Voeg langzaam de amandelmelk toe en roer zachtjes met een garde totdat de klontjes eruit zijn. Verwarm je pan met een theelepel kokosolie en gebruik bijv. een soeplepel om het beslag in de pan te doen. Als de pannenkoek begint te bubbelen draai je hem voorzichtig om. Laat de pannenkoek nog eventjes ongeveer 1 minuut bakken aan de andere kant. Leg ze tussen 2 borden om ze warm te houden. Begin nu met de pannenkoekentoren te bouwen: Smeer op de onderste pannenkoek een laagje verwarmde frambozen (verwarm in een pan of magnetron eventjes). Leg er plakjes aardbeien op. Leg de volgende pannenkoek er op doe hetzelfde en leg er plakjes banaan op. Versier met soja-yoghurt en extra blauwe bessen. Maak er duizenden fotos van en dan

Created by: Merlin the Wizard

  1. What is your gender?
  2. What is your age?
  3. Favorite color?
  4. Do you have pets?
  5. Do you like Minecraft?
  6. What do you think about throwing dwarfs?
  7. Are you muslim?
  8. Do you like children?
  9. Did you ever get caught by police nearby Mijas in Malaga?
  10. Is your name Daniel Fino Galvan?

Rate and Share this quiz on the next page!
You're about to get your result. Then try our new sharing options. smile

What is GotoQuiz? A fun site without pop-ups, no account needed, no app required, just quizzes that you can create and share with your friends. Have a look around and see what we're about.

Quiz topic: Am I a muslim phedophile?